7.5 C
Alba Iulia
zondag, september 24, 2023
No menu items!

Turkije is belangrijk voor Nederlandse ondernemer

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Turkije is erg belangrijk voor Nederlandse ondernemers. Dit stelt Atilay Uslu, mede-oprichter en eigenaar van touroperator Corendon Vliegvakanties en de luchtvaartmaatschappij Corendon Airlines. Volgens Uslu groeit de export naar Turkije jaarlijks met 100% en waren de afgelopen vijf jaar Nederlandse bedrijven de belangrijkste investeerders in Turkije.
Volgens Uslu, begonnen als elektrotechnicus en eigenaar van een grillroom, zijn de belangrijkste redenen voor zijn succes de hoge kwaliteit tegen een aanvaardbare prijs, mogelijk gemaakt door de grootschalige eigen inkoop. Uslu biedt vijfsterrenhotels tegen driesterrenprijzen. Bovendien is de toegankelijkheid van zijn producten heel hoog: alles is zichtbaar en te boeken via de site. Uslu en zijn compagnon investeren dan ook veel in de eigen site: een reisbureau komt er niet meer aan te pas.
Uslu benadrukt dat feeling met de werkvloer en met de klant extreem belangrijk zijn: de afhandeling van klachten geschiedt bij voorkeur persoonlijk en niet per brief of telefoon. Zijn er fouten gemaakt, dan worden die ook ruiterlijk toegegeven. Klanten komen voor de afhandeling van hun klachten zelfs naar Uslu`s kantoor. Klanten zijn belangrijk voor Uslu, niet alleen betalen ze zijn salaris, ze geven hem ook waardevolle feedback.
Bron: http://www.profnews.nl/956845/turkije-is-belangrijk-voor-nederlandse-ondernemer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here