7.5 C
Alba Iulia
donderdag, november 30, 2023
No menu items!

Turkseboeken.nl is online

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Mor Kitabevi is deze week gestart met de verkoop van Turkse boeken via haar webwinkel www.turkseboeken.nl. De webwinkel biedt naast boeken voor volwassenen ook een groot aantal Turkse kinderboeken aan. Mor Kitabevi wil binnen een zeer korte tijd uitgroeien tot dé grootste Turkse online boekwinkel van Nederland.
 
Groeiende doelgroep
Mor Kitabevi richt zich met name op hoog opgeleide studenten, professionals en jonge ouders met kinderen. “Jonge ouders hebben vooral behoefte aan informatieve en educatieve Turkse kinderboeken, waarmee ze de taalontwikkeling van hun kinderen kunnen stimuleren. Studenten en professionals interesseren zich ook steeds meer voor Turkse schrijvers en  onderwerpen die Turkije aangaan”, aldus oprichtster Gülay Tuncer. Zij heeft ervaring in de eCommerce markt en zet zich nu in om een groot assortiment Turkse boeken toegankelijk te maken in Nederland. Gülay Tuncer  vervolgt, “Na 40 jaar in Nederland gewoond te hebben is het tijd voor een professionele aanbieder van Turkse boeken die kennis heeft van de markt, de doelgroep en het te voeren assortiment.”
 
Service en snelle levering
Klanten van Mor Kitabevi kunnen rekenen op een uitstekende service en levering binnen 2 dagen. Ook kunnen zij via Facebook en Hyves de ontwikkelingen van de webwinkel volgen. De komende maanden zal het assortiment verder uitgebreid worden.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here