7.5 C
Alba Iulia
donderdag, november 30, 2023
No menu items!

Corendon wint Detective Award op Vakantiebeurs

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

De meest kindvriendelijke reisorganisaties van Nederland zijn op de Vakantiebeurs onderscheiden met de felbegeerde ‘Kids Vakantieaanbieder van het Jaar 2011 Awards’ in negen categorieën De winnaars ontvingen hun prijs uit handen van musicalster en zanger Jim Bakkum. Ruim 2000 kinderen, ouders en verzorgers brachten de afgelopen zes weken hun stem uit op de genomineerden via de Kids Enquête op Kidsvakantiegids.nl. De verkiezing is een initiatief van de Kids Vakantiegids.
 
De categorieën en winnaars zijn:
Allround:  Arke
Kamperen: Eurocamp
Vakantieparken: Vakantiepark Slagharen
Actieve Vakanties:  Familieavontuur
Verre Vakanties: Baobab
Cruises: MSC Cruises
Kidsclub Vakanties: KidsWorldClub
Pretpark Vakanties: Vrij Uit
Detective Award: Corendon
 
Detective Award
Jim Bakkum reikte de ‘Detective Award’ uit aan de reisorganisatie met de meest kindvriendelijke stand op de Vakantiebeurs. Een dertigtal Kids Vakantiedetectives vormde de jury. Zij slopen door de gangpaden van de Vakantiebeurs en gaven een gefundeerd oordeel. Uiteindelijk viel de keuze op Corendon.
De kinderen zijn leerlingen van diverse basisscholen die via school zijn uitgenodigd om als Kids Vakantiedetective de Vakantiebeurs te bezoeken.
 
 
Omdat de mening van kids steeds belangrijker wordt bij de vakantiekeuze organiseert Kids Vakantiegids de verkiezing ieder jaar in nauwe samenwerking met de Vakantiebeurs. Doelstelling is mede te achterhalen wat kids zelf het leukst vinden om te doen in de vakantie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here