7.5 C
Alba Iulia
vrijdag, december 1, 2023
No menu items!

Turkish Airlines sleept Market Leadership Award

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Air Transport World, het gezaghebbende internationale luchtvaartmagazine, bekroont Turkish Airlines met de prestigieuze Market Leadership Award 2011. Dr. Temel Kotil, CEO van Turkish Airlines, zal de award persoonlijk in ontvangst nemen tijdens het ATW Gala Dinner in Washington D.C. op 8 februari aanstaande.  
Editorial Director van ATW, Perry Flint, geeft aan met name de concurrerende kracht en de snelle groei van de airline bijzonder te waarderen. Turkish Airlines staat er financieel sterk voor ondanks de uitdagende marktperspectieven van 2010. Turkish Airlines is de sterkst groeiende airline van Europa en de passagierscijfers laten een buitengewoon grote en stabiele stijging zien. De jury was unaniem onder de indruk van de internationale focus van Turkish Airlines en de sterke positionering. 
Dr. Kotil geeft aan vereerd te zijn met de bijzondere prijs: “Deze award is een kroon op ons werk en stimuleert ons nog meer doelen te verwezenlijken”. Turkish Airlines zal het komende jaar maar liefst 11 nieuwe bestemmingen toevoegen aan het sterk uitbreidende vluchtschema.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here