7.5 C
Alba Iulia
zondag, september 24, 2023
No menu items!

Corendon directeur in Egypte om toeristen te evacueren

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Naar aanleiding van het negatieve reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse  worden vandaag alle  679 passagiers van Corendon vanuit  Hurghada, Aswan en  Luxor naar Nederland teruggevlogen. De Touroperator heeft  5 extra vluchten ingezet die vanmiddag al  zullen vertrekken.  CEO van Corendon Airlines en Corendon Vliegvakanties Atilay Uslu, verblijft momenteel in Hurghada om het proces zelf te begeleiden.
‘Ik ben zelf naar Egypte afgereisd  om mijn klanten te evacueren vanuit Egypte naar Nederland, ik zal er alles aan doen om het zo spoedig mogelijk te laten verlopen’ aldus Uslu . Er worden vijf toestellen van Corendon Airlines ingezet. Drie  toestellen zullen vanuit Luxor rechtstreeks naar Amsterdam vliegen, 1 vanuit Hurghada naar Amsterdam en  de laatste is een combinatie Aswan – Luxor  Amsterdam. De eerste vluchten zullen vanmiddag al vertrekken vanaf Luxor & Hurghada, de andere drie vertrekken vannacht om onze passagiers te repatriëren vanuit Egypte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here