7.5 C
Alba Iulia
donderdag, november 30, 2023
No menu items!

Nieuw trade evenement in Turkije

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

In het Turkse Antalya vindt van 13 tot en met 15 februari het nieuwe Routes Tourism Mediterranean evenement plaats. De focus van dit evenement is het verbeteren van duurzaam toerisme in de Mediterrane regio.
Dit evenement faciliteert vooraf georganiseerde vergaderingen tussen bestaande en potentiële business partners zoals; verkeersbureaus, tour operators, vliegtuig maatschappijen en vliegvelden. Meer dan 100 product managers uit de reisbranche maken hun opwachting om met ruim 200 vertegenwoordigers vanuit hotel, resorts en lokale agenten uit de regio te spreken. Ook is er gelegenheid om leveranciers te ontmoeten die hun producten tentoonstellen en toelichten op het evenement.
Op een informele wijze zorgt het evenement dat alle aanwezigen partijen een platform hebben ter ontdekking en ontwikkeling van nieuwe zakelijke kansen en strategieën.
Naast de georganiseerde vergaderingen vinden er ook informele meetings plaats in een ‘netwerk village’, op de welkom- en afsluit recepties en tijdens het gala diner.
Bron: http://www.travelution.nl/index.php?page=nieuws_detail&nid=7681&s=0

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here