7.5 C
Alba Iulia
zaterdag, september 30, 2023
No menu items!

CeBIT 1 tm 5 maart in Hannover

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Van 1 t/m 5 maart 2011 vindt in Hannover de CeBIT plaats. Het evenement wordt in vier thematische sectoren geordend. CeBIT pro richt zich op ict-toepassingen voor bedrijven en CeBIT gov voor overheden. CeBIT lab is hét laboratorium van de ict-branche van de toekomst en hét platform voor universiteiten en onderzoeksinstituten.  In CeBIT life staan oplossingen en toepassingen voor de consument centraal. Hoofdthema is ‘Work and Life with the Cloud’. Hiermee vestigt de CeBIT de aandacht op dit centrale groeimodel van de ict-industrie.
Sprekers van naam 
Sprekers van naam geven acte de présence: Jean-Philippe Courtois, President van Microsoft International; Allan Mulally, CEO van Ford Allan; Parker Harris, mede-oprichter en EVP van Salesforce; Paul Hermelin, CEO van Capgemini; Hamid Akhavan CEO van Siemens Enterprise Communications. Ook Eurocommissaris Neelie Kroes, belast met de digitale agenda, is key-note spreker. Eurocommissaris voor Gezondheid en Consumentenbescherming John Dalli zal tijdens de opening van ‘TeleHealth 2011’ op 1 maart het woord voeren. Minister-president Erdogan van partnerland Turkije zal samen met Bondskanselier Dr. Angela Merkel de CeBIT openen op 28 februari. Tevens zal IBM’s President en CEO, Samuel J. Palmisano, gastspreker zijn.
Bron: http://www.linkmagazine.nl/content/view/2251/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here