7.5 C
Alba Iulia
maandag, september 25, 2023
No menu items!

10 Kindvriendelijke accommodaties in Turkije

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Dit jaar is Turkije een populaire bestemming voor de voorjaarsvakantie. Lekker een week naar de zon. De weersvoorspellingen zijn positief, aan de zuid- en westkust worden temperaturen verwacht tussen de 15 en 20 graden. Wil je gezellig met je kinderen op vakantie naar Turkije? Vakantiereiswijzer heeft 10 kindvriendelijke accommodaties met de beste beoordelingen voor je op een rijtje gezet.
Bezoekersaantallen Turkije
In de laatste cijfers van het CBS zien we nog een daling in het aantal toeristen dat een bezoek bracht aan Turkije in 2009. Men verwacht dat deze aantallen weer zullen toenemen en de Nederlandse toerist Turkije dit jaar blindelings weet te vinden. Wanneer je als gezin op zoek bent naar zon, vermaak en goede verzorging, dan ben je in Turkije op het juiste adres.
Klimaat Turkije
De Turkse Rivièra heeft een mediterraan klimaat. Dit betekent dat het er in de winter en in de zomer fijn vertoeven is. De gemiddelde temperatuur in maart is alweer 18 graden en gedurende de zomermaanden ligt de temperatuur tussen de 30 en 34 graden. Je hoeft hier ook niet bang te zijn voor neerslag, in de zomermaanden is de kans hierop haast nihil.
Accommodaties in Turkije
Turkije beschikt over een groot aantal hotels, deze zijn zo ingericht dat gezinnen er ook gemakkelijk kunnen verblijven. De kamers zijn vaak ruim ingericht en er zijn vaak kindvriendelijke faciliteiten te vinden zoals een ondiep zwembad en de mogelijkheden om buiten te kunnen spelen. Appartementen bieden ook veel comfort voor een gezin op vakantie zeker wanneer je tijdens de vakantie graag zelf in de keuken staat. Opvallend aan onze top tien is dat we hier zien dat juist de hotels vaak de meeste en beste beoordelingen ontvangen.
10 populaire en kindvriendelijke accommodaties
1.Appartement: Temel in Kusadasi (9.7)
2. Hotel: Amara Dolce Vita in Tekirova (9.6)
3. Hotel: Isil Club Milta in Torba (9.5)
4.Hotel: Delphin DeLuxe Resort in Okurcalar (9.5)
5.Hotel: Hillside Beach Club in Fethiye (9.5)
6.Hotel: Royal Dragon in Side (9.4)
7.Hotel: Delphin Palace & Spa Resort in Antalya (9.4)
8.Hotel: Barut Lara Resort Spa & Suites in Antalya (9.4)
9.Hotel Amara Wing resort in Tekirova (9.3)
10.Hotel Amara Beach Resort in Side (9.3)
Bron: http://www.vakantiereiswijzer.nl/vakantie/nieuws/1029/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here