7.5 C
Alba Iulia
zaterdag, september 30, 2023
No menu items!

Nieuwe commercial Turkish Airlines

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Vanaf dit weekend is de nieuwe commercial van Turkish Airlines te zien met de wereldberoemde basketbalspeler Kobe Bryant in de hoofdrol. In de spot speelt Kobe geen basketbal, maar kookt hij de sterren van de hemel tijdens een vlucht van Turkish Airlines. De commercial is wereldwijd in meer dan 80 landen te zien.
De commercial is opgenomen in Southbay Studios in Los Angeles en is geregisseerd door Laurence Dunmore. In de spot gaan de basketbalspeler en Turkish AirlinesÕ befaamde ÒFlying ChefÓ de strijd met elkaar aan aan boord van een intercontinentale vlucht.
De commercial is ontwikkeld door Alametifarika Agency en geproduceerd door Depo Film en de Ridley Scott Association met muziek van Hollandse bodem; Massive Music. De spot maakt onderdeel uit van een wereldwijde crossmediale campagne.
Basketballegende Kobe Bryant werd in december 2010 benoemd tot wereldwijd ambassadeur van de airline. Naast deze commercial zal Kobe de komende twee jaar in verschillende reclamecampagnes verschijnen als het gezicht van Turkish Airlines. Kijk voor meer informatie op www.turkishairlines.com
Bron: http://www.travelution.nl/index.php?page=nieuws_detail&nid=7792&s=0

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here