7.5 C
Alba Iulia
vrijdag, december 1, 2023
No menu items!

JamesTV brengt Turkse TV kanalen

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

JamesTV ondertekent overeenkomst met IPTV Iletisim voor distributie Turkse TV kanalen in Nederland. Op 18 februari 2011 hebben Ab Bruintjes, CEO JamesTV, en Gokhan Ozsarac CEO IPTV Iletisim, een overeenkomst ondertekent voor de distributie van meer dan 40 Turkse (waaronder lokale en regionale) TV kanalen in Nederland.
Het aantal TV kanalen dat op deze wijze beschikbaar komt zal het komende jaar uitgebreid worden naar schatting 200 TV kanalen. JamesTV zal de TV kanalen aanbieden aan Providers in Nederland. Volgens Ab Bruintjes, JamesTV, zal vooral het uitgebreide pakket zeer interessant zijn voor Nederlanders van Turkse afkomst. Er zit in het aanbod ruime keuze in kanalen, nieuws, entertainment, religie, film, sport kinderkanalen. Met name het aanbod van lokale en regionale TV kanalen is uniek.
Volgens Gokhan Ozsarac is de overeenkomst met JamesTV de eerste overeenkomst nadat vorige week IPTV Iletisim haar overeenkomst met de Cihan Media Group uit Turkije heeft bezegeld met een handtekening. Wij zijn dan ook verheugd met de deal met JamesTV en wij zijn er van overtuigd dat veel Nederlanders van Turkse afkomst binnenkort in de gelegenheid zijn om te genieten van een uitgebreid pakket Turkse TV zenders.
Ab Bruintjes, JamesTV, laat weten dat binnenkort de eerste distributieovereenkomst met een Nederlandse partij wordt ondertekend.
JamesTV richt zich, met IPTV kanalen op doelgroepen in de Nederlandse samenleving. IPTV Iletisim wil wereldwijd een zeer ruim aanbod van Turkse TV kanalen via IPTV aanbieden.
Bron: http://www.nederland.broadbandtvnews.com/2011/02/23/jamestv-brengt-turkse-tv-kanalen-in-nederland/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here