7.5 C
Alba Iulia
maandag, december 4, 2023
No menu items!

Grontmij ontwerpt duurzame steenfabriek in Turkije

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Grontmij in Turkije is door het regiobestuur van Bayburt (Turkije) gevraagd om de economische ontwikkeling van de regio Bayburt te ondersteunen door te helpen bij de realisering van een Natuursteenfabriek & Marketing Support Center.
Grontmij is gevraagd voor het ontwerp van een natuursteenverwerkingsbedrijf met kantoorgebouwen en laboratoria (6.500 m²), en voor het opstellen van de
aanbestedingsdossiers volgens de aanbestedingsregels van de EU en de RED FIDIC contractvoorwaarden.
De regio Bayburt staat bekend om zijn kleine en middelgrote natuursteenbedrijven. Het supportcenter is bedoeld om de concurrentiekracht van de regio te vergroten door de natuursteenbranche te verbeteren. Voor de verwezenlijking van het project ontvangt Bayburt € 9,5 miljoen subsidie van de EU.
Aangezien natuursteenfabrieken veel water gebruiken voor de afkoeling van de machines (ongeveer 600 m³ per dag), zal het ontwerp ook een waterzuiveringsinstallatie bevatten. Hierdoor zal de fabriek maar 570 m³ water gaan gebruiken waardoor de verspilling van water aanzienlijk vermindert.
Bron: http://www.grontmij.nl/MediaCenter/Pages/Grontmij-ontwerpt-duurzame-steenfabriek-in-Turkije.aspx

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here