7.5 C
Alba Iulia
donderdag, november 30, 2023
No menu items!

Bier drinken in Antalya 30 euro boete

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Wie tegenwoordig alcohol wil drinken in de populaire Turkse badplaats Antalya moet voortaan voorzichtig zijn. Geldboetes van dertig euro voor het drinken van een biertje zijn geen uitzondering meer volgens de Duitse krant Die Welt. De media vrezen alvast voor een toenemende islamisering.
In het bij toeristen geliefde vakantieoord Antalya heeft het strenge optreden van de politie op een historische site voor opschudding en ongerustheid gezorgd.
Twee vrienden, die een biertje aan het drinken waren in een amfitheater, moesten volgens de Turkse kranten ‘Hürriyet’ en ‘Milliyet’ zelfs een alcoholtest ondergaan. Ondanks het geringe gehalte alcohol in hun bloed en het feit dat ze zich niet met een wagen in het verkeer begaven, moesten de twee mannen een boete van dertig euro betalen.
Lees verder op:
Bron: http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/571520/2011/03/04/Toeristen-opgelet-Bier-drinken-in-Antalya-30-euro-boe

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here