7.5 C
Alba Iulia
vrijdag, december 1, 2023
No menu items!

Docusoap rond Corendon Dutch Airlines op SBS6

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Er wordt een docusoap gemaakt rond de start van de nieuwe Nederlandse luchtvaartmaatschappij Corendon Dutch Airlines. De tiendelige serie is eind dit jaar te zien op SBS6, meldt het Haarlems Dagblad. Corendon Dutch Airlines bevindt zich momenteel nog in de opstartfase en voert op 21 april de eerste vlucht uit.
De luchtvaart is een populair onderwerp voor docusoaps. Een docusoap biedt ‘een kijkje in de keuken’ en kan tot meer begrip bij het publiek leiden. Voor Corendon is het gunstig om de naamsbekendheid van het bedrijf te vergroten. Eerder verschenen er al realityseries op televisie over onder meer de luchthavens Schiphol en Zaventem en luchtvaartmaatschappijen als KLM, easyJet en Southwest Airlines.
Corendon Dutch Airlines wordt de Nederlandse luchtvaartmaatschappij van reisconcern Corendon, dat ook al over een in Turkije geregistreerde maatschappij beschikt. De nieuwe carrier zal met één Boeing 737-800 vluchten gaan uitvoeren naar vakantiebestemmingen rond de Middellandse Zee.
Bron: http://www.luchtvaartnieuws.nl/nl-NL/Article.cms/Airlines/Docusoap_rond_Corendon_Dutch_Airlines_op_SBS6

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here