7.5 C
Alba Iulia
maandag, december 4, 2023
No menu items!

Surinamer helpt Turkije met eerste Michelinster

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Soenil Bahadoer, chef-kok en eigenaar van Restaurant De Lindehof in Nuenen (1 Michelinster) gaat volgende week naar het Turkse Istanbul om als gastchef te koken bij Restaurant Mimolett. Dit restaurant heeft de ambitie om het eerste Turkse restaurant te worden in bezit van een Michelinster, meldt Misset Horeca.
De in Suriname geboren Bahadoer gaat hiervoor twee keer naar Turkije, allereerst op 8 maart om te koken voor een groep mensen die bestaat uit de meest bekendste en invloedrijkste journalisten van de Turkse pers. De Nederlandse consul in Istanbul is ook bij het diner aanwezig. ‘Mimolett wil zo aandacht krijgen van Turkse media. Er is daar zo veel mogelijk,’ zegt de 44-jarige Bahadoer.
Vervolgens gaat de sterchef in mei terug naar Turkije om de keukenbrigade van Mimolett drie dagen te ondersteunen. Lees verder in Misset Horeca.
Bron: http://www.waterkant.net/suriname/2011/03/06/surinamer-helpt-turkije-met-eerste-michelinster/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here