7.5 C
Alba Iulia
zondag, september 24, 2023
No menu items!

Dr. Enis Tataroglu Directeur Counsellor Turks Verkeersbureau

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Het Turks Verkeersbureau is verheugd over de aankondiging van de nieuwe directeur/counsellor van het Turks Verkeersbureau: Dr. Enis Tataroglu is onlangs gestart in deze functie. De Nederlandse markt is erg belangrijk voor Turkije en daarom is er een extra directeur aangesteld. 
 
Dr. Enis Tataroglu laat weten erg blij te zijn met zijn nieuwe functie en kijkt er naar uit om Turkije in Nederland te promoten. “Natuurlijk blijven we ons focussen op natuurlijke en historische schoonheid van ons land, maar we willen de Nederlandse consument graag ook meer bijbrengen over de rijkdommen en diversiteit van onze Anatolische cultuur in de vorm van de promotie van verschillende activiteiten door het jaar heen”, aldus Tataroglu. 
 
Dr. Enis Tataroglu is in 1963 geboren in Ankara, Turkije. Hij behaalde een master titel in public finance  aan de Gazi Universiteit en daarna ook een master titel in tourism sociology aan de Middle-East Technische Universiteit in Ankara. Daarnaast heeft hij een PhD in het werkveld van tourism sociology. Tot voor kort was hij werkzaam als de chief auditor van het ministerie van Cultuur en Toerisme in Turkije. 
 
“Wij zien in de heer Tataroglu een ervaren professional, die het Turks Verkeersbureau tot een hoger niveau kan brengen”, aldus de directeur van het Turks Verkeersbureau, Ahmet Temurci. “Omdat de Nederlandse markt erg belangrijk voor ons is, is het fijn dat we ons team nu kunnen uitbreiden. Ik ben dan ook zeer blij met zijn komst en kijk uit naar de samenwerking met Enis”, aldus Temurci.
 
Voor meer informatie over Turkije: www.welkominturkije.nl
 
Bron: http://www.tourpress.nl/nieuws/6/Personalia/19721/Dr_-Enis-Tataroglu-Directeur_Counsellor-Turks-Verkeersbureau-

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here