7.5 C
Alba Iulia
maandag, december 4, 2023
No menu items!

Eugene Willemsen naar PepsiCo Zuidoost-Europa

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Eugène Willemsen, commercial vice president van PepsiCo Europa, is per 1 maart benoemd tot president van PepsiCo’s Zuidoost-Europa regio. Hij zal zich deze zomer samen met zijn gezin vestigen in Turkije, de spil van deze regio.
Willemsen startte in 1995 bij PepsiCo en heeft hier al verschillende commerciële en managementfuncties vervuld. Voordat hij bij PepsiCo begon, werkte hij vijf jaar voor FrieslandCampina, één van ’s werelds meest toonaangevende zuivelondernemingen.
De PepsiCo carrière van Willemsen startte met het begeleiden van de ommekeer van de PepsiCo snackdivisie in België. Vervolgens bekleedde hij de functie van General Manager Benelux en later General Manager Noord-Europa. Daarna werd hij benoemd tot Commercial Vice President van PepsiCo Europa. In zijn nieuwe functie is hij President van PepsiCo’s Zuidoost-Europa regio.
Bron: http://www.levensmiddelenkrant.nl/4769/eugne-willemsen-naar-pepsico-zuidoost-europa

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here