7.5 C
Alba Iulia
donderdag, november 30, 2023
No menu items!

Multi opent Marmara Forum in Istanboel

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Multi Corporation heeft het winkelcentrum Marmara Forum in Istanboel donderdag geopend. Het 165.000 m2 centrum – inclusief het 35.000 m2 grote kantoorgebouw Garden Office – is een 50-50 joint venture met Area Property Partners. Het is het tweede winkelcentrum dat Multi heeft ontwikkeld in Istanboel. Voor het eerst heeft de ontwikkelaar kantoren en winkels in een project gemixt.
Het project vergde een totale investering van € 700 mln, gefinancierd door Eurohypo, Akbank en Garantibank. Met Marmara Forum komt de waarde van de portefeuille van Multi in Turkije op € 3,2 mrd. De Turkste portefeuille omvat 9 winkelcentra, waaronder ook Forum Istanbul die de deuren eind 2009 opende.
Multi verwacht dat Forum Marmara goed is voor een jaarlijkse omzet van € 250 mln en 20 mln bezoekers per jaar zal trekken. In het winkelcentrum zit een Carrefour outlet volgens een nieuwe formule. H&M heeft er zijn grootste zaak in Turkije.
Bron: http://www.propertynl.com/producten-old/nieuwsbrief/default.asp?id=31682

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here