7.5 C
Alba Iulia
donderdag, november 30, 2023
No menu items!

Moderne Turkse verhalen

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Sinds het begin van de vorige eeuw zijn er in Turkije ongeveer drieduizend verhalenbundels gepubliceerd door zo’n driehonderd auteurs. Maar het Turkse literaire werk dat in het Nederlands beschikbaar is, betreft voornamelijk romans van een klein aantal moderne schrijvers.
Dit boek biedt in 59 representatieve verhalen een bloemlezing van de belangrijkste auteurs uit de Turkse literatuurgeschiedenis van 1880 tot heden. Vroege voorlopers in het genre zijn vertegenwoordigd, de grote verhalenvertellers uit de jaren vijftig, zestig en zeventig, maar ook hedendaagse postmoderne of islamitisch geïnspireerde schrijvers.
Moderne Turkse verhalen 
Hanneke van der Heijden / Margreet Dorleijn / 
   
Bindwijze:  Paperback
Pagina’s:  579
ISBN:  9789045010236
Prijs:  € 39.90 
 
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here