7.5 C
Alba Iulia
maandag, december 4, 2023
No menu items!

Goudomaat in Istanbul

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Goud nodig? Dan kun je in de Turkse metropool Istanbul tegenwoordig naar de ‘goudomaat’. Voor de kleine Turkse bank Kuveyt Türk was dat een logische stap, nadat die had besloten zich in particuliere goudhandel te specialiseren.
Turken zijn gek op goud: het is het cadeau bij geboortes, verlovingen en huwelijken. Geschat wordt dat er ongeveer 5 miljoen kilo goud opgeborgen ligt in Turkse huizen. Dat wordt pas gebruikt in tijden van financiële nood. 
Kuveyt Türk biedt klanten de mogelijkheid het goud bij de bank te laten groeien en ermee te speculeren. Logisch vervolg was een ‘goudomaat’: de eerste mogelijkheid om op elk moment van de dag goud te kopen, buiten het enorme netwerk van juweliers om.
if (typeof(dartPosition5) != ‘undefined’) {
document.write(”);
document.write(dartPosition5);
document.write(”);
document.write(”);
}
De bank meldde dinsdag desgevraagd dat dagelijks ongeveer vijf mensen goud uit de muur trekken. Dat aantal stijgt langzaam. Op termijn wil Kuveyt Türk meer geldautomaten in Turkije omtoveren tot goudomaten.
Bron: http://www.belegger.nl/nieuws/104582/%26quot%3BGoudomaat%26quot%3B_in_Istanbul

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here