7.5 C
Alba Iulia
woensdag, mei 31, 2023
No menu items!

Amadeus en Turkish Airlines tekenen overeenkomst

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Amadeus, een toonaangevende leverancier van geavanceerde technologische oplossingen en transactieprocessen voor de wereldwijde reis- en toerisme-industrie, en Turkish Airlines hebben een 3-jarig full content overeenkomst getekend dat garandeert dat alle reisbureaus buiten Turkije toegang hebben tot de volledige content van de luchtvaartmaatschappij, waaronder tarieven, voorraad en tijdschema’s.
Faruk Cizmecioglu, EVP Sales & Marketing van Turkish Airlines, over de samenwerking: “We zijn verheugd over deze nieuwe overeenkomst die de relatie met Amadeus versterkt en die het Turkish Airlines mogelijk maakt om concurrerende distributie in onze internationale markten te hebben. Reisagenten buiten Turkije kunnen de komende drie jaar profiteren van een efficiënte toegang tot ons volledige aanbod via Amadeus.”
De nieuwe overeenkomst biedt reisagenten buiten Turkije die met Amadeus werken dezelfde tarieven, beschikbaarheid en functionaliteiten als de luchtvaartmaatschappij op haar eigen website.
David Doctor, Director Airline and Travel Agency van Amadeus: “Dit is een cruciale stap in de strategie van Amadeus om efficiënte toegang tot de content van belangrijke luchtvaartmaatschappijen voor de lange termijn veilig te stellen. Amadeus is een belangrijke leverancier van distributiefaciliteiten voor Turkish Airlines en dit contract legt de basis voor een stabiele lange termijn samenwerking met de luchtvaartmaatschappij.”
Met 30 miljoen vervoerde passagiers per jaar is Turkish Airlines één van de snelst groeiende luchtvaartmaatschappijen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Centraal-Azië. Amadeus is een hoofdpartner van Turkish Airlines op het gebied van distributie.
Dit nieuwe contract is onderdeel van een toenemend aantal content overeenkomsten die Amadeus recentelijk heeft getekend met belangrijke luchtvaartmaatschappijen, waaronder Aerolíneas Argentinas, TAP Portugal, Cathay Pacific en Alitalia.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here