7.5 C
Alba Iulia
dinsdag, mei 30, 2023
No menu items!

Turkije haalt internationale handelsbetrekkingen aan

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Turkije manifesteert zich in de internationale arena steeds meer als een zelfverzekerde en assertieve handelspartner. Zo bracht een handelsmissie onder leiding van  Minister van Buitenlandse Handel Zafer Çaðlayan, de afgelopen dagen een bezoek aan India.
De handel tussen beide landen is de laatste jaren explosief gestegen en Çaðlayan drong in India aan op een vrijhandelsakkoord tussen beide landen. Verder heeft Turkije afgelopen dinsdag 19 april toegezegd de visumverplichtingen voor zakenmannen uit 46 Afrikaanse landen sterk af te zwakken.
Op deze manier wordt geprobeerd de handel tussen de betrokken landen te stimuleren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here