7.5 C
Alba Iulia
donderdag, november 30, 2023
No menu items!

Turkish Airlines brengt succesverhaal FC Barcelona in beeld

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Turkish Airlines heeft een korte documentaire uitgebracht waarin voetballegende Carles Rexach het verhaal vertelt over één van ’s werelds bekendste voetbalclubs: FC Barcelona. De film laat onder meer zien hoe belangrijk Johan Cruyff is geweest voor het succes van de club, dat onder zijn hoede niet voor niets de bijnaam Dream Team kreeg. De regie van de documentaire FC Barcelona – Carles “Charly” Rexach: A journey to success was in handen van de Nederlandse regisseur Johan Kramer.
 
De film ligt in lijn met Turkish Airlines jarenlange samenwerking met de internationale voetbalwereld. De airline is trots deel uit te mogen maken van FC Barcelona en nam zelf het initiatief om het succesverhaal en de filosofie achter de club in beeld te brengen. De film geeft de passie voor voetbal en het sentiment van de sport weer met niet eerder vertoonde beelden.
 
De documentaire wordt alleen via online kanalen verspreid, zoals de Facebook-pagina van FC Barcelona en de website en Youtube-kanaal van Turkish Airlines. Bekijk de documentaire hier.
 
Kijk voor meer informatie over Turkish Airlines op www.thy.com.
 
 
Over Turkish Airlines:
Turkish Airlines beschikte in het oprichtingsjaar 1933 over een vloot van slechts 5 vliegtuigen, maar is inmiddels uitgegroeid tot een 4-sterren luchtvaartmaatschappij met een vloot van 163 vliegtuigen die vliegen op 177 bestemmingen over de hele wereld, waaronder 41 nationale en 136 internationale bestemmingen.
 Over Star Alliance:
Turkish Airlines maakt deel uit van het Star Alliance netwerk, dat werd opgericht in 1997. In totaal biedt het Star Alliance netwerk 21.000 dagelijkse vluchten naar 1.160 bestemmingen in 181 landen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here