7.5 C
Alba Iulia
donderdag, november 30, 2023
No menu items!

Veel belangstelling bij opening nieuwe luchthaven Turkije

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Gisterenavond rond half negen landde het eerste Transavia toestel op de splinternieuwe Turkse luchthaven Gazipasa. Neckermann Nederland biedt haar vakantiegangers die verblijven in de populaire badplaats Alanya, exclusief deze luchthaven aan om de transfertijd aanzienlijk te kunnen verkorten. 
Onder veel belangstelling van de plaatselijke autoriteiten en inwoners van Gazipasa landde gisterenavond om het eerste internationale vliegtuig op de nieuwe Turkse luchthaven. De luchthaven die op ongeveer 40 kilometer afstand van Alanya is gelegen zorgt voor een aanzienlijk kortere transfertijd voor Nederlandse vakantiegangers en voor verdere expansiemogelijkheden van het toerisme in deze regio. 
Tot nu toe waren gasten die hun vakantie doorbrengen aan de zuidkust van Turkije, ook wel de Turkse Rivièra genoemd, aangewezen op de luchthaven van Antalya. Voor gasten die een accommodatie hadden geboekt in de bij Nederlanders zeer geliefde badplaats Alanya, betekende dit dat zij een busreis van minimaal twee uur moesten maken om bij hun hotel te komen. 
De badplaats Alanya is vooral geliefd bij Nederlanders vanwege de vele appartementen en wat kleinschalige hotels die daar te vinden zijn. Bovendien ligt de reissom relatief laag in deze regio. Om deze nieuwe luchthaven extra te ondersteunen geeft Neckermann een speciale Alanya brochure uit.
Bron: http://www.tourpress.nl/nieuws/3/Bestemmingen/20196/Veel-belangstelling-bij-opening-nieuwe-luchthaven-Turkije

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here