7.5 C
Alba Iulia
donderdag, november 30, 2023
No menu items!

Nieuwe Assassin's Creed speelt zich mogelijk af in Turkije

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Ubisoft heeft een marketingplan opgestart rondom een nieuwe Assassin’s Creed game. Er wordt beetje bij beetje meer informatie vrijgelaten over het spel.  
Zo kunnen we aan de hand van een nieuwe teaser op de Facebook-pagina van Assassin’s Creed concluderen dat het nieuwste deel zich in ieder geval zal afspelen in Turkije. In de video zien we namelijk verschillende aanwijzingen hiervoor. Zo is rechts op de achtergrond de zogeheten Sultan Ahmetmoskee te zien. Die moskee is gelegen in Istanbul, de grootste stad van Turkije en tevens de hoofdstad van het oude Ottomaanse Rijk.
Hiermee lijkt het er dus op dat het spel zich in Istanbul zal afspelen ten tijde van het Ottomaanse Rijk, wat rond het jaar 1300 werd gesticht en bestond tot 1922. Als we kijken naar het tijdvak waar de vorige Assassin’s Creed zich afspeelde, is het hoogstwaarschijnlijk dat dit derde deel ergens tussen de 17e en 19e eeuw plaatsvind.
 Tevens zien we ook nog een ‘Tughra’ terug in de teaser en kunnen we de tekst ‘?????? ??? ?? ??’ lezen, wat Arabisch is voor ‘Altair Ibn La Ahd’, het hoofdpersonage van de eerste Assassin’s Creed. Des te meer aanwijzingen die in de richting van het Ottomaanse Rijk wijzen. Tot slot zien we nog enkele cijfers en dergelijken terug in de teaser, zoals 24061459. Maar wat die precies inhouden, zijn we nog niet achter.
Bron: http://www.xgn.nl/pc/nieuws/26733/nieuwe-assassins-creed-speelt-zich-mogelijk-af-in-turkije/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here