7.5 C
Alba Iulia
vrijdag, december 1, 2023
No menu items!

Turkije wil eind aan visumbeperkingen EU

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

 De Turkse president Abdullah Gul heeft maandag de Europese Unie opgeroepen visumbeperkingen voor Turken te versoepelen. Volgens Gul zijn onder anderen ondernemers, studenten en artiesten de dupe van de huidige restricties. Gül sprak van een oneerlijke situatie.
Turkije sloot zich zestien jaar geleden aan bij de douane-unie van de EU. “Onze grenzen zijn open”, zei Gul maandag na een gesprek met de Oostenrijkse president Heinz Fischer. Hij voegde daar aan toe dat alle EU-lidstaten gesprekken over reizen zonder visa zouden moeten heroverwegen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here