7.5 C
Alba Iulia
dinsdag, mei 30, 2023
No menu items!

Turkse belangstelling voor organisatie milieuvergunning en handhaving

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Op woensdag 4 mei bezocht een delegatie uit de Turkse provincie Manisa de Afdeling vergunningverlening en –handhaving van de provincie Gelderland. Aanleiding hiervoor was de uitvoering van een mestverwerkingsproject op een groot pluimveebedrijf in Keskinoglu door het Aaltense bedrijf DORSET.
De heren Tophoven, Achterkamp en Holteman informeerden onder het genot van een provinciale lunch, de delegatie over de vergunningverlening en –handhaving. Dit is een goed voorbeeld hoe de provincie en Gelderse bedrijven elkaar kunnen ondersteunen bij verzoeken van buitenlandse relaties voor meer kennis over specifieke onderwerpen.
CDA Statenlid Jaap Uenk, die eerder betrokken was bij de voorbereidende studie van dit project in Turkije, zorgde er voor dat de geïnteresseerde delegatie de behoefte aan kennis kwam tanken in Gelderland.
Bron: http://www.cda.nl/Gelderland/Actueel/Nieuws/2011/5/18/Turkse_belangstelling_voor_organisatie_milieuvergunning_en__handhaving.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here