7.5 C
Alba Iulia
donderdag, november 30, 2023
No menu items!

Sunny Cars breidt netwerk uit naar Turkije

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Internationaal bemiddelaar in autohuur Sunny Cars heeft opnieuw haar netwerk van verhuurstations verder uitgebreid. In navolging van forse netwerkuitbreidingen in Spanje en Portugal, is nu ook in Duitsland, Australië en Ierland het aanbod geoptimaliseerd. Door nieuwe samenwerkingen aan te gaan met extra partners, is het aantal verhuurstations in deze landen aanzienlijk toegenomen. In Turkije is bovendien de luchthaven Gazipasa, ten oosten van Alanya, als bestemming toegevoegd. 
 
Hans Knottnerus, General Manager Nederland & België van Sunny Cars: “Als marktleider zijn wij continu bezig met het optimaliseren van ons aanbod. Door samen te werken met extra partners kunnen wij nu ook de beschikbaarheid in Duitsland, Australië en Ierland blijven garanderen en nog beter aan de vraag in het hoogseizoen voldoen. Met de komst van de nieuwe partner in Duitsland kunnen we nu bovendien als extra service de huurauto bij het hotel af laten leveren.
Australië is een land dat je het best kan gaan verkennen met een ‘all-inclusive’ huurauto. Dat wij werken met een formule waarbij een ongelimiteerd aantal kilometers gemaakt mag worden, is zeker voor een land als Australië een groot pluspunt. Verder kunnen we met deze uitbreiding een nog breder aanbod van autotypes leveren, door een toename in zowel het meer robuuste (o.a. 4×4) als luxe segment.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here