7.5 C
Alba Iulia
donderdag, november 30, 2023
No menu items!

Feestelijke opening nieuw kantoor Turkish Airlines op Schiphol

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Gisteren is op feestelijke wijze het nieuwe kantoor van Turkish Airlines op Amsterdam Airport Schiphol geopend. De Turkse Ambassadeur, de heer Uður Doðan, knipte het symbolische lintje door samen met Turkish Airlines Country Directeur de heer Metin Gozuacik, de Turkse Consul-Generaal mevrouw Esen Altuð en directeur van het Turks Verkeersbureau, de heer Enis Tataroglu. Tijdens de receptie in Triport 1, waar het nieuwe kantoor is gevestigd, werden bovendien de 24 best selling agenten van Turkish Airlines in het zonnetje gezet en feestelijk onderscheiden. Na afloop van de opening verzorgde rising star Karsu Dönmez voor de 150 genodigden een optreden in het nabijgelegen Hilton hotel en werd de avond afgesloten met een diner in Turkse stijl.
 
Turkish Airlines is momenteel de snelst groeiende Europese luchtvaartmaatschappij. Op de Nederlandse markt wint de maatschappij sterk terrein op de dagelijkse vluchten naar Istanbul. Op dit moment biedt Turkish Airlines wekelijks 21 retourvluchten naar Istanbul vanuit Amsterdam, vanaf 3 juli 2011 worden dit 23 vluchten.
 
            Country Director Metin Gozuacik: “Het marktaandeel van Turkish Airlines in Nederland wordt steeds groter. Vorig jaar vervoerden wij ongeveer 350.000 passagiers, dit jaar streven wij ernaar dit aantal te verhogen met 10 procent. Onder andere door het verhogen van het aantal vluchten tussen Amsterdam en Istanbul en het bieden van een optimale service vanuit ons nieuwe kantoor.“
Kijk voor meer informatie over Turkish Airlines op www.thy.com.
 Over Turkish Airlines:
Turkish Airlines beschikte in het oprichtingsjaar 1933 over een vloot van slechts 5 vliegtuigen, maar is inmiddels uitgegroeid tot een 4-sterren luchtvaartmaatschappij met een vloot van 163 vliegtuigen die vliegen op 177 bestemmingen over de hele wereld, waaronder 41 nationale en 136 internationale bestemmingen.
Over Star Alliance:
Turkish Airlines maakt deel uit van het Star Alliance netwerk, dat werd opgericht in 1997. In totaal biedt het Star Alliance netwerk 21.000 dagelijkse vluchten naar 1.160 bestemmingen in 181 landen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here