7.5 C
Alba Iulia
donderdag, november 30, 2023
No menu items!

Zehra van Nazmiye Oral

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

De tijd van de grote zomerbranden is aangebroken, en in een klein Turks kustdorpje wordt de gemeenschap opgeschrikt door de komst van een jonge vreemdeling – een kind dat zich Zehra noemt. Na een paar dagen bedelen klopt Zehra aan bij Havva, de lijkenwasser van het dorp, een wijze vrouw met bovennatuurlijke gaven. Zij ontdekt dat Zehra wordt geplaagd door nachtmerries over haar verleden.
Nazmiye Oral is actrice en speelde o.a. voor de Engelenbak in Amsterdam en in voorstellingen van het Theater van het Oosten, de Theatercompagnie en het Nationale Toneel. Ook was ze te zien in tv-series als Combat, Baantjer, Hertenkamp en de films Oesters van Nam Kee (2002) en Het Zuiden (2004). Nazmiye Oral schreef een van de Gesluierde Monologen, waarin ze ook als actrice optrad. Ze is als columnist verbonden aan de Volkskrant.
ISBN: 978 90 234 5772 5
Aantal pagina’s: 240
Paperback
NUR: 301
Prijs: € 16.90

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here