7.5 C
Alba Iulia
donderdag, november 30, 2023
No menu items!

Vakbeurs Anuga voor 31e keer in Keulen

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

De internationale vakbeurs Anuga, van 8 tot en met 12 oktober 2011, is voor dit jaar voor de 31ste keer in Keulen. Ongeveer 6500 exposanten uit ongeveer honderd landen uit alle vijf de continenten vertegenwoordigen de wereldwijde voedingsmiddelen- en drankenindustrie.
Na Thailand en Turkije is Italië is dit jaar partnerland geworden van Anuga. Op de vakbeurs tonen ongeveer duizend leveranciers het assortiment van de Italiaanse voedingsindustrie.
Concept
Dit jaar houdt de organisatie vast aan het concept “10 vakbeurzen onder één dak”. Daarnaast besteedt Anuga aandacht aan het zwaartepunt “Foodservice”. Deze omvatten de “Anuga Creative Kitchen” en de “Visions of Cooking” waar gebruik specifieke informatie voor keukenplanners en chef-koks wordt gegeven.
Kookwedstrijd
Voor het eerst wordt op de Anuga de finale van een internationale kookwedstrijd betwist. De afgelopen en aankomende maanden kwalificeren koks uit Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland zich voor de laatste uitdaging: de grote finale in de professionele kookwedstrijd “Chef van het Jaar” op de Anuga in Keulen. Deze wedstrijd is nu nog een Europees evenement. Kwaliteit is bijzonder van belang: de jury bestaat uit onafhankelijke, bekende en gerespecteerde chef-koks die al verschillende sterren en onderscheidingen op hun naam hebben staan.
Bron: http://www.gastvrijezorg.nl/products/dienstverlening/beurzen/vakbeurs-anuga-voor-31e-keer-in-keulen-7133

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here