7.5 C
Alba Iulia
donderdag, november 30, 2023
No menu items!

Metaalsector ziet kansen in Turkije

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

De metaalsector ziet kansen op de Turkse markt. Daarom organiseert de Koninklijke Metaalunie een handelsmissie naar Turkije in oktober. De handelsmissie wordt gehouden in samenwerking met Eunite en het Turkije Instituut en in opdracht van NL EVD Internationaal, een agentschap van het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie.
De handelsmissie is vooral gericht op de economisch en industrieel sterke regio`s Izmir en Bursa. Volgens Paul Verlinden, Beleidssecretaris Internationale Zaken van de Metaalunie, biedt Turkije veel mogelijkheden door de grote groei van de industrie in het land. De Turkse industrie is bezig met een moderniseringsslag, waardoor er kansen ontstaan voor de Nederlandse ondernemers in de machinebouw en in de toelevering en engineering van componenten en halffabricaten.
In Turkije bestaat er momenteel een enorme behoefte aan kennis en hoogwaardige technologie, mede als gevolg van een stijgende consumentenvraag en de toenemende welvaart in het land. Volgens Group Director Operations Pelle van Walraven van J. Van Walraven BV uit Mijdrecht is de kans groot dat wie nu de Turkse markt betreedt, daar straks de voordelen uit haalt.
Bron: http://www.profnews.nl/966114/metaalsector-ziet-kansen-in-turkije

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here