7.5 C
Alba Iulia
vrijdag, december 1, 2023
No menu items!

Antalya nog steeds erg populair bij expats

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Meer dan een derde van de percelen gekocht door buitenlanders in Turkije bevindt zich in Antalya. Volgens recent onderzoek van ATSO blijft Antalya hiermee de thuisbasis van de meeste buitenlanders in Turkije.
Ongeveer 33,6 procent van het totaal aantal buitenlanders die in Turkije wonen hebben gekozen voor Antalya als hun vaste verblijfplaats volgens een recente studie uitgevoerd door de Kamer van Koophandel en Industrie in Antalya, of ATSO. De studie gaf aan dat buitenlanders bijna 30 procent van het onroerend goed bezitten in de zuidelijke provincie Antalya. Uit het onderzoek, gebaseerd op gegevens van het directoraat-generaal van kadasters, bleek dat 29.691 percelen eigendom zijn van buitenlanders op een totaal van 103.051.
De grootste buitenlandse groep in de provincie zijn de Duitsers, gevolgd door Russen en burgers van andere Europese landen.De meeste Expats hebben een optrekje rond Antalya centrum, Alanya, Manavgat of Kemer.
Door de lokale bevolking worden de expats gezien als “nieuwe Antalya mensen”. Veel buitenlanders zeggen dat de schoonheid van de stad en de gastvrijheid van de mensen cruciale factoren waren voor hen om in de zuidelijke provincie te gaan wonen.
Lees verder:
Bron: http://www.nederlandersinturkije.nl/nieuws/antalya-nog-steeds-erg-populair-bij-expats/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here