7.5 C
Alba Iulia
maandag, december 4, 2023
No menu items!

In Turkije is men verreweg het minst actief op internet

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Van alle Nederlanders heeft 8,2 procent zich nog nooit op het world wide web begeven. Dat blijkt uit onderzoek van de Europese Unie. In Europa ligt het gemiddelde non-internetters op 26,3 procent.
 91 procent van de Nederlandse huishoudens beschikt over een internetverbinding
Met 8,2 procent beschikt Nederland overigens niet over het laagste percentage want in IJsland heeft slechts 4,9 procent van de bevolking zich nog nooit op internet begeven. In Turkije is men verreweg het minst actief op internet want hier geeft 58,4 procent aan nog nooit een website te hebben bezocht.
Uit het onderzoek komt verder naar voren dat Nederland met 91 procent het grootste aantal huishoudens heeft dat over een internetverbinding beschikt. In Europa ligt het gemiddelde op 84 procent. 76.3 procent van de Nederlanders geeft aan dagelijks van internet gebruik te maken.
Smartphones
Hoewel steeds meer mensen via een smartphone op internet surfen komt uit het onderzoek naar voren dat slechts 7,2 procent van alle Europeanen een 3G-verbinding op het mobieltje gebruikt. In Nederland is dit met 5,9 procent zelfs nog minder. De Europese Unie voerde het onderzoek uit in het kader van de Digitale Agenda.
Door Elmar Rekers / Digital Life
Bron: http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Internet-Gadgets/298874/82-procent-Nederlanders-nog-nooit-online-geweest.htm

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here