7.5 C
Alba Iulia
zondag, september 24, 2023
No menu items!

Internationale luchtshow in Izmir Turkije

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Aankomend weekend op 4 en 5 juni vindt de internationale luchtshow plaats van de Turkse luchtmacht op de basis in Çiðli, Ýzmir. De Turkse luchtmacht viert zijn 100-jarige bestaan dit jaar en deze show maakt deel uit van een reeks aan evenementen. Ook het Nederlandse F-16 Demo Team zal deelnemen aan de luchtshow in Izmir.
Internationale luchtshow
Met deze luchtshow wil de Turkse luchtmacht een aantal doelen bereiken. Allereerst wil de luchtmacht graag hun enthousiasme delen met het publiek over het 100-jarige bestaan en het publiek kennis laten maken met de Turkse luchtmacht. Daarnaast heeft de luchtshow als doel de interesse voor luchtvaart vanuit de jeugd te vergroten.
Vanuit de hele wereld nemen er landen deel aan deze luchtshow. Er zijn dynamische teams variërend in grootte van zes tot elf vliegtuigen die spectaculaire shows weggeven. Ook nemen er elf individuele vliegtuigen mee aan deze shows, waaronder een F-16 van het Nederlandse Demo Team. Verder staan er 10 vliegtuigen tentoongesteld. Uiteraard ontbreken de Turkse vliegtuigen niet op deze show, in de lucht of tentoongesteld op de grond kunnen deze bewonderd worden door het publiek.
Nederlandse F-16 Demo team
Jaarlijks neemt het Nederlandse F-16 Demo Team deel aan ongeveer 30 luchtshows ter wereld. Het team bestaat uit een piloot, twee trainers, vijf technische specialisten en twee adviseurs die allemaal nog in actieve staat van dienst zijn binnen de Nederlandse luchtmacht. Een show van de Nederlandse F-16 bestaat uit manoeuvres die normaal zijn tijdens missies, alleen dan snel achter elkaar uitgevoerd in een choreografie op een lage hoogte.
Bestemming Izmir
De luchtmacht basis waar de show plaats vindt ligt in de stad en gelijknamige provincie Izmir. Deze omgeving staat bekend als een van de mooiste landschappen van Turkije. De lieflijke vissershaventjes, de populaire vakantieoorden, de overblijfselen uit de Oudheid die getuigen van meer dan 5000 jaar geschiedenis, cultuur en mythologie maken van deze regio een vakantiebestemming voor iedereen.
Bron: http://www.travelution.nl/index.php?page=nieuws_detail&nid=8573&s=0

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here