7.5 C
Alba Iulia
vrijdag, december 1, 2023
No menu items!

Oad onderzoekt Gazipasa Airport

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Oad Reizen heeft gesprekken gevoerd met onder andere de burgemeester van Alanya, Hasan Sipahioðlu en afgevaardigden van Gazipasa Airport. De Turkse media spreken al van een overeenkomst tussen Gazipasa Airport en Oad Reizen waarbij Oad vanaf april 2012 tot en met oktober 2012 twee keer per week zou vliegen op de in april jl. geopende luchthaven en dat de onderhandelingen met hotels al in volle gang zijn, maar Oad-directeur spreekt tegenover Reisburo Actueel over ‘‘geluiden uit de wandelgang’’.
Ter Haar: ‘‘Natuurlijk onderzoeken wij de mogelijkheden, maar het zou wel heel erg voorbarig zijn om hierover in juni 2011 al zekerheid te geven. Op dit moment is er verder niets te melden dan dat er een gesprek heeft plaatsgevonden’’. In Turkije verwacht men dat na Neckermann in Nederland ook Duitse en Belgische touroperators gaan kiezen voor Gazipasa Airport. In april 2011 was het transavia.com dat als eerste internationale airline landde op de nieuwe luchthaven.
Bron: http://www.reisburoactueel.nl/oad-onderzoekt-gazipasa-airport/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here