7.5 C
Alba Iulia
donderdag, november 30, 2023
No menu items!

Nieuwe reuzenkraan voor schrootbehandeling in staalfabriek van ICDAS

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Vandaag werd een nieuwe reuzenkraan voor schrootbehandeling van E-Crane in bedrijf gesteld in de staalfabriek van ICDAS in Turkije .
Deze indrukwekkende 3000-Series E-Crane® heeft de aanblik van de staalfabriek compleet veranderd en is nu het hart van de schrootlogistiek tussen de haven en de staalfabriek.
Het totale gewicht van deze op vrijstaand portaal bevestigde E-Crane® is 647 ton. Een werkingscylus capaciteit van 33 ton gecombineerd met een reikwijdte van 47,8 meter is vereist voor zijn speciale opdracht: het transporteren van al het schroot van de haven tot het laadstation op 43 meter hoogte!
Dankzij de perfecte samenwerking tussen het vlaamse E-Crane montage team en de Içdas installatie bemanning, werd de kraan in een record snelheid en op een veilige manier geïnstalleerd.
Op vrijdag de 13de (!) werd de kraan overgedragen aan de klant waarna de kraanmachinisten 24/7 aan de slag konden..
Voor training- en testdoeleinden worden de eerste 100 werkingsuren uitgevoerd in ‘Fine-Control’-mode (dit wordt ook wel de ‘Training’-mode genoemd). Dit geeft de E-Crane monteurs de mogelijkheid de kraan in werking te observeren, haar prestaties te evalueren en bij te stellen.
Terzelfdertijd is dit ook een uitgelezen moment voor de kraanmachinisten om de kraan beter te leren kennen.
Na 3 dagen continue en probleemloze werking, wordt de kraan in ‘normal duty-cycle mode’ geplaatst.
Met snelle cylussen en een netto laadvermogen van 20 ton/keer (10 m3 poliep grijper) bevestigt dit boeiende E-Crane project wederom dat E-Crane® de enige juiste keuze is als het om het ‘serieuze’ schroot behandelen gaat.
E-Crane zou graag het ICDASmanagement en zijn personeel in Biga staalfabriek willen feliciteren met deze aanvulling aan hun bestaande E-Crane vloot.
Bron: http://www.recyclingmagazine.nl/nieuws/2448/nieuwe-reuzenkraan-voor-schrootbehandeling-van-e-crane-in-bedrijf-gesteld-in-staa

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here