7.5 C
Alba Iulia
zaterdag, september 30, 2023
No menu items!

Vos Logistics start groupage lijndienst op Turkije

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Europees logistiek dienstverlener, Vos Logistics, gaat vanaf juni expeditiediensten aanbieden op Turkije voor zowel volle ladingen als voor groupage. In wekelijkse diensten, met vaste vertrekdagen en leadtimes, gaan drie tot tien groupage trucks tussen Turkije en de Benelux rijden.
Met het distributiecentrum van Vos Logistics in Helmond als consolidatiehub voor deze groupage lijndiensten beschikt Vos Logistics over een fijnmazig distributienetwerk voor zowel levering als collectie in de Benelux. Dit logistiek centrum met een vloeroppervlak van 30.000 m2 en 46 laad- en losperrons wordt als X-docklocatie ingezet voor de Europese groupage activiteiten.
Om klanten een optimale reguliere import- en exportservice tussen de Benelux en Turkije te bieden
is Vos Logistics een samenwerkingsverband aangegaan met de Turkse expediteur Galata Tasimacilik ve Ticaret A.S. uit Istanbul. Vanuit Turkije, de logistieke Gateway naar Azië, verzorgt Galata reguliere expeditiediensten op landen als Armenië, Azerbeidzjan, Georgië, Iran, Irak en Syrië. Door deze samenwerking worden ook deze landen voor de klanten van Vos Logistics makkelijker te bedienen.
De Turkse expediteur Galata, die deel uitmaakt van de Italiaanse Albini Pitigliani & Spa groep biedt allround logistieke oplossingen aan op het gebied van zowel land-, zee- als luchtvracht, Value Added Logistics en douaneformaliteiten.
Frank Verhoeven CEO zegt: “Om beter in te spelen op de wensen van onze klanten zullen we onze dienstverlening op dit gebied intensiveren. De komende jaren gaan we groupage expeditie verder ontwikkelen binnen ons eigen internationale kantorennetwerk en in samenwerking met gekwalificeerde partners. Wij richten ons hierbij vooral op landen in de periferie van de EU en het voormalige Oostblok. Verder zullen landen als Marokko, Tunesië maar ook de Scandinavische landen in de toekomst bediend worden. Groupage expeditie is nu goed voor 10% van onze omzet. Met de stappen die we gaan zetten zal dit aandeel in de omzet zeker toenemen.”
Bron: http://www.transport-online.nl/site/merk-nieuws/index.php?news=756

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here