7.5 C
Alba Iulia
maandag, december 4, 2023
No menu items!

Amsterdam Airlines neemt derde Airbus A320 in dienst

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Amsterdam Airlines heeft de vloot uitgebreid met een derde Airbus A320. Het vliegtuig is afgelopen vrijdag aan de vloot toegevoegd, zo laat de luchtvaartmaatschappij weten. Het derde toestel in de vloot wordt geleased van Aercap. Deze zomer zal het toestel vooral worden ingezet ten behoeve van het charterprogramma van Amsterdam Airlines.
“De groei is boven verwachting. Ook de vooruitzichten zijn veel belovend, zodat we aan verdere vlootuitbreiding blijven denken”, meldt algemeen directeur Jaap Horsten. Mogelijk wordt nog dit jaar een vierde A320 in gebruik genomen. De intentie is om te groeien tot zes toestellen in 2013.
Amsterdam Airlines voert sinds twee jaar ook geregelde vluchten uit naar bestemmingen in Turkije en Marokko. Ook wordt het bedrijf met regelmaat ingezet door andere maatschappijen wanneer die met capaciteitstekorten kampen.
De maatschappij vliegt verder in opdracht van touroperators in binnen- en buitenland naar bestemmingen in onder meer Israël, Marokko, Egypte, Turkije en Irak
Bron: http://www.luchtvaartnieuws.nl/nl-NL/Article.cms/Airlines/Amsterdam_Airlines_neemt_derde_Airbus_A320_in_dienst

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here