7.5 C
Alba Iulia
donderdag, november 30, 2023
No menu items!

Transport koolstof mast van 54 meter naar Turkije

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Laden, lossen, laden en weer lossen; het transport van een mast van maar liefst 54 meter lengte voor een superjacht van industrieterrein Deltahoek in Breskens naar de haven had gisteren heel wat voeten in aarde.
Al na een ritje van twintig meter moest de kist met de carbonfiber mast weer in de takels. Er stond een lantaarnpaal in de weg. Uiteindelijk werd dan toch de Scheldekade bereikt. Hier ging de transportkist met inhoud over de kademuur. Geladen kon de wagen de helling naar de haven niet nemen. Dus weer lossen en laden. De actie duurde ruim zes uur, dan stond de kist met mast op een binnenschip en kon de reis naar Antwerpen beginnen.
De mast gaat als deklast op een zeeboot met eindbestemming Istanbul. Daar is een jacht van 125 voet (38 meter) in aanbouw. Personeel van Hall Spars zal de mast in Turkije plaatsen en optuigen. (BN/DeStem, Hall Spars & Rigging)
Bron: http://www.nauticlink.com/nieuwsdienst/2011/06/15/111120541/transport-koolstof-mast-naar-turkije-voor-jacht-in-aanbouw-heeft-

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here