7.5 C
Alba Iulia
vrijdag, december 1, 2023
No menu items!

Hollandse nieuwe in HCG Turkije

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Op 23 juni organiseert het Honorair Consulaat-Generaal (HCG) van Turkije een Haringparty in haar kantoor aan het Kort Rapenburg. De Consul-Generaal van de Republiek Turkije, Mevrouw Esen Altuð en de ondernemers en bestuurders die deelnemen aan het project ‘Dare to Have a Dream’ van de Dutch Dream Foundation, zijn de eregasten van deze Hollands getinte party. Het vaatje haring wordt door mevrouw Esen Altuð overhandigd aan de heer Hans den Hollander, lid van de Raad van Bestuur van het Leidse Diaconessenhuis en de inhoud wordt uitgedeeld aan de patiënten van het ziekenhuis. Voorafgaand aan de Haringparty wordt samen met de gasten de tentoonstelling ‘Handelswaar & Souvenirs’ in het Rijksmuseum van Oudheden bezocht, waar prachtige Islamitische kunst te zien is uit de collectie van het Amsterdamse Rijksmuseum, waaronder unieke Turkse tapijten.
‘Dare to Have a Dream’
Het project Dare to Have a Dream werd een jaar geleden gestart door Atilla Aytekin van Triodor. Hij is zelf een succesvolle ‘nieuwe’ ondernemer en schrijver van het boek ‘Atilla’s Dutch dream’. 11 jonge (voornamelijk) Turkse ondernemers worden één-op-één gecoacht door ervaren bestuurders uit het bedrijfsleven om zo te kunnen groeien tot een succesvolle ondernemer. Enkele bekende coaches zijn Faiza Dadi (operationeel directeur van De Baak), Ab van der Touw (bestuursvoorzitter Siemens Nederland) en Thomas van Rijckevorsel (lid van de Raad van Bestuur van Achmea).
Meer info: www.daretohaveadream.nl
Bron: http://sleutelstad.nl/nieuws/archief/2011/06/hollandse-nieuwe-in-hcg-turkije

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here