7.5 C
Alba Iulia
zaterdag, maart 25, 2023
No menu items!

VELO stuurt Turkse EgoSpor naar huis

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Het mag best een kleine stunt worden genoemd: VELO heeft vrijdagavond bij de Europacup Badminton in Zwolle het Turkse EgoSpor naar huis gestuurd. Het team uit Turkije verraste de eerste twee dagen van het toernooi vriend en vijand. De Turken waren veel sterker dan iedereen dacht, maar toch wist de Nederlandse formatie zonder al te grote problemen van EgoSpor te winnen: 4-3.
In de halve finale wacht VELO zaterdag een zware klus: de nummer één geplaatst, het Spaanse CB Soderinsa Rinconada. De Spanjaarden zijn met een ijzersterk team naar Zwolle afgereisd en met slechts één doel: winnen. Toch mag VELO niet direct kansloos worden geacht. Dennis van Daalen de Jel is dit toernooi in het herenenkel immers nog ongeslagen. En ook in het herendubbel is VELO dit toernooi niet geklopt. Van Daalen de Jel en Suijkerland stonden nog geen enkele game in het dubbelspel af.
Net als VELO heeft ook landskampioen BC Duinwijck de halve finales van het Europacup-toernooi voor clubteams met een ongeslagen status bereikt. Duinwijck won vrijdagavond de laatste poulewedstrijd van Adliswil-Zürich met 5-2. Voor de wedstrijd stond er voor beide teams weinig meer op het spel. Zwisterland kon al niet meer doorgaan, Duinwijck was al zeker van een plekje in de halve finales. Zaterdagmiddag wacht het Franse Bordeaux Union St. Bruno in de halve finale. De Fransen zijn dit toernooi als tweede geplaatst.
Bron: http://sportiefzwolle.nl/nieuws/3378/velo-stuurt-turkse-egospor-naar-huis.html

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here