7.5 C
Alba Iulia
donderdag, november 30, 2023
No menu items!

ZZP10 wil het etnisch ondernemerschap stimuleren

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

ZZP10 wil het etnisch ondernemerschap stimuleren en is er voor de oude-, de nieuwe- én de niet-Nederlanders. www.zzp10.nl is een gratis website waar zzp-ers en freelancers, zakelijke en particuliere opdrachtgevers zichzelf kunnen presenteren en een aanbieding of opdracht kunnen plaatsen om zo met elkaar in contact te komen.
De website is beschikbaar in tien talen. Ondernemers met een niet-Nederlandse achtergrond doen uiteraard hun best om het Nederlands te leren maar men leest toch het liefst in de eigen/oorspronkelijke taal. Het kan zelfs vervelende situaties opleveren als men informatie mist omdat men de taal niet precies machtig is.
www.zzp10.nl is ook een portal waar veel informatie kan worden gevonden. ZZP10 informeert zzp-ers over alle wettelijke en belastingtechnische zaken en mogelijkheden op het gebied van zelfstandig werken in Nederland.
Voor de startende ondernemer is er informatie over hoe men een onderneming kan starten en wat er voor nodig is. Ook bieden wij hulp en begeleiding. Dat kan telefonisch 036-7519722 of per e-mail info@zzp10.nl. Als er specifieke hulp nodig is kunnen wij de (aankomend) zzp-er naar één van onze partners doorsturen.
ZZP10 werkt tevens samen met diverse andere bedrijven die scherpe aanbiedingen voor zzp-ers bieden tegen aantrekkelijke prijzen. Startende ondernemers hebben vaak weinig geld en kunnen zich geen dure diensten of producten veroorloven. De samenwerkende ondernemers op www.zzp10.nl begrijpen dat en vragen daarom niet de hoofdprijs aan hun collega ondernemers.
Ook op sociale media platforms zoals Facebook, Twitter en LinkediN is ZZP10 actief maar streven we er ook naar om persoonlijk en lokaal contacten te onderhouden. Daarom bezoeken wij diverse netwerkgelegenheden en evenementen en organiseren wij zelf ook regelmatig workshops, klankbordsessies en groepsdiscussies.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here