7.5 C
Alba Iulia
donderdag, november 30, 2023
No menu items!

Turkish Airlines breidt uit met vluchten naar Al Basrah en Napels

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Turkish Airlines breidt opnieuw haar vluchtschema uit en start vandaag met non-stop vluchten vanuit Istanbul Ataturk Airport naar Al Basrah (Irak) en Napels (Italië).
 
Al Basrah is de derde vluchtbestemming voor Turkish Airlines in Irak na Bagdad en Arbil. De eerste vlucht (TK798) is om 7.00 uur naar Al Basrah vertrokken met een Boeing 737/800. De vluchten worden twee keer per week uitgevoerd met vertrek op donderdag en zaterdag. Turkish Airlines lanceert vanaf 5 juli 2011 een extra vlucht naar Al Basrah via Necef met vertrek op dinsdag.
 
Ook start Turkish Airlines vandaag met de eerste vlucht naar Napels, Italië. De vluchten worden drie keer per week uitgevoerd met vertrek op dinsdag, vrijdag en zaterdag. De vluchtfrequentie wordt vanaf 2 augustus 2011 verhoogt naar 5 vluchten per week met extra vertrek op woensdag en zondag.
 
Het vluchtschema voor Al Basrah is als volgt:
 
Istanbul-Al Basrah
Vertrek/Aankomst
Donderdag, Zaterdag
03:10         06:25
Al Basrah-Istanbul
Vertrek/Aankomst
Donderdag, Zaterdag
08:50         12:15
 
            Het vluchtschema voor Napels is als volgt:
 
Istanbul-Naples
Vertrek/Aankomst
Dinsdag, Vrijdag, Zaterdag
10:30         11:55
Naples-Istanbul
Vertrek/Aankomst
Dinsdag, Vrijdag, Zaterdag
12:55         16:10
 
Retourvluchten naar de nieuwe bestemmingen worden tegen verlaagde tarieven aangeboden aan reizigers vóór 31 augustus 2011. Tickets naar Al Basrah zijn inclusief belastingen en toeslagen vanaf 275 euro verkrijgbaar en tickets naar Napels zijn verkrijgbaar vanaf 180 euro.
 
Kijk voor het volledige vluchtschema en meer informatie over Turkish Airlines op www.thy.com.
Over Turkish Airlines:
Turkish Airlines, lid van Star Alliance, beschikte in het oprichtingsjaar 1933 over een vloot van slechts vijf vliegtuigen, maar is inmiddels uitgegroeid tot een 4-sterren luchtvaartmaatschappij met een vloot van 169 vliegtuigen die vliegen op 182 bestemmingen over de hele wereld, waaronder 41 nationale en 141 internationale bestemmingen.
Turkish Airlines, één van de snelst groeiende luchtvaartmaatschappijen, werd diverse malen door Skytrax onderscheiden, ook wel de “Passenger Choice Awards” genoemd. In 2011 ontving Turkish Airlines drie prestigieuze awards: “Best Airline Europe”, “Best Premium Seats” voor de Comfort Class stoelen en “Best Airline Southern Europe”.
Over Star Alliance:
Turkish Airlines maakt deel uit van het Star Alliance netwerk, dat werd opgericht in 1997. In totaal biedt het Star Alliance netwerk 21.000 dagelijkse vluchten naar 1.160 bestemmingen in 181 landen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here