7.5 C
Alba Iulia
donderdag, november 30, 2023
No menu items!

Dalyan beste Europese strandbestemming

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Het Turkse Dalyan is volgens de Nederlandse vakantiegangers de beste strandbestemming van Europa. Dit komt naar voren na onderzoek naar duizenden beoordelingen van stranden, de plaatselijke weersomstandigheden en de waardering die men aan strandbestemmingen heeft toegekend.
Vakantiebeoordelingssite Zoover.nl en weerbedrijf WeerOnline.nl deden gezamenlijk onderzoek naar de beste Europese strandbestemming. Hierbij werden zowel de beste (hoogste waardering) als de populairste strandbestemmingen (meest voorkomend) onderzocht.
Monte Gordo in Portugal
Het Portugese Monte Gordo en het Griekse Stalis maken de top-3 van de beste strandbestemmingen compleet. Op de lijst met populairste strandbestemmingen staat het Turkse Side bovenaan, gevolgd door Alanya en Marmaris.
Dalyan ligt aan de Lycische kust en is een beschermd natuurgebied waardoor hoogbouw geen kans krijgt. De bestemming staat bekend om de schitterende rotsgraven en de vele schildpadden die Dalyan uitkiezen als broedplaats.
Prachtige natuur
De stranden worden gemiddeld gewaardeerd met een 8.9. Met een gemiddelde zomertemperatuur van 29 graden en nauwelijks neerslag voert Dalyan de lijst aan van beste strandbestemmingen in Europa.
Enis Tataroglu, directeur van het Turks Verkeersbureau, is erg enthousiast over de keuze voor Dalyan: “Het doet me goed om te horen dat Dalyan is verkozen tot beste strandbestemming van Europa, aangezien Dalyan één van mijn favorieten is.
Een plaats waar je kan genieten van een heerlijk klimaat, unieke ecologische bijzonderheden, historie en prachtige natuur. Ik hoop dat iedereen ooit de kans krijgt om Dalyan te bezoeken”.
Bron: http://www.telegraaf.nl/reiskrant/10143039/__Dalyan_beste_Europese_strandbestemming__.html?fb_ref=art&fb_source=home_oneline

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here