7.5 C
Alba Iulia
donderdag, november 30, 2023
No menu items!

Unilever wil fors investeren in productievestigingen

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Unilever gaat de komende jaren 5 miljard euro investeren in nieuwe en bestaande fabrieken, nieuwe technologie en innovatie. Dat maakte het bedrijf op 5 juli bekend, bij de opening van een nieuwe vestiging in Mexico voor de productie van deodorants waar over een periode van 3 jaar 100 miljoen euro wordt geïnvesteerd. Unilever wil tot 2015 in totaal 30 nieuwe productievestigingen bouwen waarvan het merendeel in landen die zich economisch sterk ontwikkelen.
Momenteel haalt Unilever 53% van de omzet uit opkomende markten. Het concern verwacht dat aandeel de komende 10 jaar op te voeren tot 70%. Het bedrijf heeft voor dit jaar plannen om ook een nieuwe fabriek in Centraal Turkije te bouwen. Daar zal 100 miljoen euro voor worden aangewend. In de fabriek zullen zowel voedingsmiddelen als producten voor persoonlijke verzorging gemaakt gaan worden.
bron: Financieele Dagblad, 06/07/11

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here