7.5 C
Alba Iulia
vrijdag, december 1, 2023
No menu items!

Turkije nummer twee favoriete lastminute bestemming

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Uit bezoekcijfers aan de website TravelXL blijkt ook in juni dat Spanje de favoriete bestemming is voor de last-minute reiziger. Turkije was een goede 2e en Frankrijk nummer drie met respectievelijke zoekaandelen van 19%, 11% en 8%. Tevens blijkt dat de belangstelling voor een vakantie naar Nederland en de traditionele bestemmingen als Duitsland en Oostenrijk stabiel blijft in vergelijking met de andere maanden.
 
17% meer vraag naar last-minute vakanties
In de maand juni zocht 69% van de website bezoekers een reis met vertrek binnen 4 weken, 14% zocht een vakantie met vertrek tussen 1 tot 2 maanden. Vergeleken met het gemiddelde over de laatste 6 maanden laat zien dat de vraag van last-minutes met vertrek binnen 2 weken met  17% is gestegen van gemiddeld  52% naar 61% .
 
Een woordvoerder van TravelXL verklaarde dat er ondanks de toegenomen vraag nog voldoende vakanties boekbaar zijn. De prijs ligt hierbij op ongeveer een gelijk niveau als 2010. Natuurlijk zijn er koopjes maar beperkt. Per dag biedt TravelXL , uit het aanbod van alle reisorganisaties, voor vertrek in juli nog tussen de 300 en 700 vakantiemogelijkheden.
Bron: http://www.tourpress.nl/nieuws/7/Overig/20780/Spanje-favoriete-last-minute-bestemming

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here