7.5 C
Alba Iulia
vrijdag, december 1, 2023
No menu items!

Nederland bij Travel beurs Izmir Turkije

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Voor de vijfde keer vindt de Travel beurs plaats in Izmir, Turkije van 8 tot 11 december. Ook dit jaar is de verwachting dat de beurs vele exposanten en bezoekers aantrekt vanuit zowel Turkije als andere bestemmingen wereldwijd. Vanwege het bijzondere jaar 2012, waarin de 400 jaar diplomatieke betrekkingen tussen Nederland en Turkije centraal staat, zal Nederland extra aandacht genieten tijdens deze beurs.
400 jaar diplomatieke betrekkingen
Dit jaar gaat er speciale aandacht uit naar Nederland als toeristische bestemming ter gelegenheid van de 400 jaar diplomatieke betrekkingen tussen Nederland en Turkije. De verwachting is dat deze speciale rol meerdere Nederlandse exposanten en delegaties naar Turkije brengt, met als doel de handelbetrekkingen tussen beide landen te versterken.
‘Hosted Buyer’ programma
Net als voorgaande jaren kunnen buitenlandse touroperators, reisbureaus en de reisjournalist samenwerken met de exposanten onder het programma: “Hosted Buyer”. Op deze manier kunnen geinteresseerden uit het buitenland eenvoudig participeren in deze beurs. Vorig jaar resulteerde dit in bezoekers vanuit 13 verschillende landen.
Tijdens de beurs is er ook een speciale workshop ruimte voor zakelijke besprekingen tussen buitenlandse bezoekers en participerende exposanten. Dit business platform heeft tot doel om de zakelijke relaties tussen lokale en buitenlandse touroperators te verbeteren.
Travel beurs 2011
Deze editie van de Travel beurs in Izmir zal wederom het meest ideale platform in Turkije zijn voor de ontwikkeling van bestaande en nieuwe relaties. Daarnaast biedt de beurs kansen om een land als geheel of een specifiek product te promoten, hiervoor zijn stands beschikbaar. De verwachting is dat er ongeveer 700 bedrijven zullen deelnemen vanuit de hele wereld.
Izmir en omgeving
De stad Izmir en de gelijknamige provincie vormen samen een bijzondere bestemming binnen Turkije. Een rijke cultuur en geschiedenis in combinatie met de stadse allure van metropool Izmir, de zee, het strand en de heerlijke Turkse keuken; dat is wat deze regio aantrekkelijk maakt voor de Nederlandse toerist.
Voor meer informatie over Turkije: www.welkominturkije.nl
Voor meer informatie over de beurs: www.travelturkey-expo.com
Bron: http://www.travelution.nl/index.php?page=nieuws_detail&nid=8908&s=0

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here