7.5 C
Alba Iulia
donderdag, november 30, 2023
No menu items!

Istanbul wordt steeds meer winkelparadijs

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Istanbul wordt steeds meer een winkelparadijs. Hoewel de stad zich ook nog kenmerkt door de vele oosterse bazaars, zijn er ook steeds meer moderne winkelcentra te vinden. De nieuwste heet Demirören en is een winkelcentrum van acht verdiepingen in de Onafhankelijkheidsstraat.
Die straat is de drukste winkelstraat in de Turkse stad. De winkelcentra in Istanbul doen niet onder voor de westerse soortgenoten. Dat de winkelcentra in Istanbul zo snel uit de grond gestampt worden heeft alles te maken met de sterke toename in consumentenbestedingen. De economische groei in Turkije is gigantisch.
Toch is het niet alleen maar goud dat er blinkt in het land. Wanneer de crisis in Europa zich zal doorzetten zal ook Turkije hiervan de gevolgen van ondervinden. 50% van de Turkse export gaat naar Europa. Daarnaast worden veel producten in Turkije gekocht met behulp van goedkope kredieten en dus geleend geld.
Bron: http://www.retailactueel.com/r5532/istanbul-wordt-steeds-meer-winkelparadijs

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here