7.5 C
Alba Iulia
vrijdag, december 1, 2023
No menu items!

Corendon verovert Macedonie

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Corendon heeft Macedonië veroverd. Volgens Corendon-directeur Atilay Uslu is er geen ruimte meer voor concurrentie in het land, omdat Corendon alle hotels en hotelcapaciteit daar heeft opgekocht. In ieder geval liggen er contracten met iedereen voor de komende drie jaar.
Volgens Uslu is het zelfs zo dat Corendon gemakkelijk een vierde vlucht op Macedonië zou kunnen laten vliegen, maar omdat Corendon geen hotelcapaciteit extra heeft, is dit niet mogelijk. In Macedonië heeft Corendon een marktaandeel tussen de 80 en 90%.
Macedonië is een van de succesnummers voor Corendon deze zomer. Andere reistoppers zijn het noorden van Cyprus, waar Corendon alleenheerser is, maar ook Turkije en Bulgarije zijn onverminderd populair bij het publiek. Voor de komende winter legt Corendon de nadruk op retro bestemmingen. Daarom wordt onder meer Eilat in Israël sterk gepromoot.
Bron: http://www.profnews.nl/971939/corendon-verovert-macedoni%C3%AB

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here