7.5 C
Alba Iulia
maandag, september 25, 2023
No menu items!

Steeds vaker ook stappen in hotels

zakeninturkije
Aenean volutpat elit purus. Suspendisse potenti. Cras eu pharetra felis, in lobortis erat. Pellentesque vel felis felis. Integer viverra, orci id suscipit eleifend,

Het uitgaanscircuit heeft er concurrentie bij, vooral in het buitenland. Steeds vaker is een hotel daar namelijk niet alleen een slaapplek, maar ook een uitgaansgelegenheid. Amerikaanse en Turkse hoteliers lopen hierin voorop in vergelijking met hun Nederlandse collega’s.
Dat schrijft Nighlife Magazine/Sensez. Het gaat om veel hotels in moderne steden als Miami, New York, Londen en Antalya. Meer en meer ondernemers bieden daar uitgaansgelegenheden in het hotel aan, zodat hun gasten op een plek kunnen blijven en niet van hot naar her hoeven te reizen.
Nightlife Magazine nam de proef op de som en vertrok naar Turkije. Lees hier het verslag.
Nederland
In Nederland is de trend al wel op sommige plekken waarneembaar. Zo werd in 1992 hotel Arena in Amsterdam geopend als een jeugdherberg met poppodium. Later werd het een driesterrenhotel waar de focus meer lag op clubben dan op bandjes.
Inmiddels is het een viersterrenhotel waar het clubgedeelte vaak wordt verhuurd aan externe partijen. De komende maanden wil de directie echter weer meer eigen clubavonden organiseren en een vaste programmering maken.
SS Rotterdam
Verder is er de boot SS Rotterdam: in 2010 werd de hotelboot opengesteld voor publiek. Het horecaschip is 228 meter lang, 28 meter breed en telt 13 dekken waar regelmatig feesten worden georganiseerd.
Ten slotte is er bij partyhotel ’t Haasje in Kampen elke zaterdag een discotheek aan boord.
Bron: Nightlife Magazine, via Sensez .
Bron: http://www.proostmagazine.nl/201108104544/Laatste-nieuws/Trend-steeds-vaker-ook-stappen-in-hotels.html

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here